Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Barátok közt

 

 

a Barátok közt

 

 

Történet

 

 

Barátok közt szereplői ( és még jönnek újabbak) =)

 

Berci :) baratok-kozt2.jpga Barátok köztben az egyik szereplő ( Márk) nem csak a barátok köztben szerepelt hanem a " Szeress Most "-ba.( a videon majd előjön két kép és ott a bal oldali képen van rajta) ::)

 

baratok-kozt2.jpg

 

Huszonöt évvel a történet kezdete előtt egy csapat gyermek sorsa különös és elszakíthatatlan szállal fonódott össze, amikor egy rideg és „bürokratikus” intézmény gondjaira hagyták őket. Mély barátság szövődött köztük, amely kiállta az idő próbáját, és nagyralátó álmok szülője lett. Az azóta eltelt évek során megélték a siker és a bukás sokféle szintjét. Karriert építettek, családot alapítottak, gyermekeik születtek, elváltak. Néhányuk nem is gondolták, hogy később egy házban fognak lakni.

Egy megdöbbentő és tragikus esemény gyökerestül felforgatta Miklós, András, Nóra, Zsuzsa, László és Gabi életét, amikor Berényi Zoltán (aki titkos szerelmi viszonyt folytat Berényi Zsuzsával, András feleségével), a legidősebb fivér Miklós és András bátyja, a Berényi Építőipari Kft. alapítója és vezetője, rejtélyes körülmények között halálos kimenetelű autóbalesetet szenvedett.

Autóját egy végzetes éjszakán egy titokzatos idegen (Nagy Ferenc) szorítja le az útról. A karambolt csak István, a sofőr élte túl. A baleset következtében Zoltán és István súlyos sérüléseket szenvedtek és Zoltán belehalt. Istvánt életveszélyes állapottal kórházba szállították.

A baleset után a „barátok” legégetőbb gondja egy olyan vállalkozás jövője, amibe még Zoltán fogott bele. Azt az épületet kezdte modern lakóházzá alakítani, amelyben gyermekként először találkoztak, ahol együtt töltötték legfogékonyabb éveiket és ahol most újra együtt élnek. Új otthonuk építését be kell fejezniük, a cégnek pedig – új vezetővel az élén – munkát és anyagi biztonságot kell nyújtania a barátoknak, családjaiknak és alkalmazottaiknak is.

imagescazm1rms.jpgimagescay6d5kc.jpg

 

Az 1998-ban útjára indított Barátok közt a mai napig hazánk egyik legkedveltebb és legnézettebb szappanoperája, melyet Romániában és Lengyelországban is vetítenek, népszerűsége pedig több mint ötezer epizód után is töretlen. A Berényi, Kertész és Novák család életét bemutató sorozatnak sokan köszönhetik ismertségüket és népszerűségüket, de vajon mi lett azokkal a színésznőkkel, akik elsőként tűntek fel az RTL Klub saját gyártású műsorában?imagescaoitndt.jpg

 
 

 


Utolsó képArchívum

Naptár
<< November / 2019 >>


Statisztika

Online: 1
Összes: 257921
Hónap: 1729
Nap: 52